Hoe Deze Pumpkin Pie Smoothie Het Haar Een Boost Geeft

Of je het nu leuk vindt of niet, het seizoen van de pompoen is terug. Terwijl de heerlijke koffiedranken bij je favoriete ketens alle aandacht krijgen, zijn wij bij Nutrafol meer geïnteresseerd in het echte werk: pure, onvervalste pompoenpure.

Vandaag laten we je zien hoe je een Nutrafol Pumpkin Pie kruidensmoothie maakt. Het is rijk aan vezels, bevat geen geraffineerde suikers, smaakt herfst-in-een-glas en heeft geen toegevoegde suikers.

Waarom Pompoen, Vraag Je?

Met minder dan 50 calorieën en slechts negen netto koolhydraten, bevat één kopje pure pompoen 16% van je dagelijks aanbevolen kalium, 19% van de vitamine C die je lichaam nodig heeft en maar liefst 245% van het immuunsysteem dat vitamine A stimuleert. een kopje pompoen bevat zeven gram vezels – evenveel als twee sneetjes brood (maar met veel minder koolhydraten) – en zorgt ervoor dat je je verzadigd voelt tot de lunch.

Door de gezondheidsvoordelen van pompoen te combineren met de haarversterkende kracht van Nutrafol, is deze smoothie een absolute MUST op je herfstontbijt-afspeellijst. De kurkuma in ons recept past prachtig bij de pompoen, gember en kruiden in onderstaand recept. Even een snelle FYI: onze capsules gaan soepel en schoon open, zodat je ze kunt gebruiken in smoothies, soepen en alles wat je hartje begeert.

Recept: Nutrafol Pumpkin Pie Spice Smoothie

3 eetl. 3 eetl.
1/2 appel, klokhuis
4-6 medjool dadels, ontpit
1/8 theel. verse gember
1 eetl. pompoentaartkruid
1 snufje zout
Handvol ijs

Proost Op Herfstweer En Alleen Goede Haardagen!

Mix alle ingrediënten in een blender. Blitz op hoog gedurende 2 tot 3 minuten, of totdat de datums zijn uitgesplitst. Voeg wat pompoentaartkruiden toe aan het mengsel. Je kunt ook kokosroom toevoegen. De formule van Nutrafol absorbeert beter wanneer het wordt gemengd met gezonde vetten.

*Als je in de winkel gekochte pompoen gebruikt, vermijd dan blikjes met pompoentaartvulling, omdat deze meestal toegevoegde suikers bevatten. Check voor de zekerheid altijd de ingrediëntenlijst.