Ijzerlaan

Nieuws - Blijf op de hoogte

De werken voor heraanleg van IJzerlaan en omgeving kunnen verkeershinder met zich meebrengen. Hierdoor moeten er soms verkeersmaatregelen worden genomen op de IJzerlaan, de Bredastraat, de Slachthuislaan en de Vaartkaai, en dit zowel voor auto's, fietsers als voetgangers. 

Wil je hierover op de hoogte blijven? Dat kan op 3 manieren:

Via onze e-nieuwsbrief

Schrijf je in op de digitale nieuwsbrief rond het project IJzerlaan. Via deze weg houden we je op de hoogte over de laatste nieuwtjes, de verkeerssituatie en tijdelijke omleidingen.

Ik schrijf me in voor de e-nieuwsbrief >

Via SMS*

Ontvang je liever een SMS telkens de verkeerssituatie verandert? Stuur dan een SMS met code 'WW IJZ' naar 8919   (0 EUR/SMS verzonden/ontvangen).

Je ontvangt een SMS met daarin de vraag om te bevestigen dat je je wilt inschrijven op de gratis SMS-dienst van deze wegenwerken. Na je bevestiging ontvang je een SMS met de boodschap dat je bent ingeschreven. Voortaan ontvang je berichten met nieuws over deze werken. Alle verstuurde en ontvangen berichten zijn volledig gratis.

Om uit te schrijven SMS je “STOP WW IJZ” naar 8919 (0 EUR/SMS verzonden/ontvangen). Ook dit bericht is gratis.

Infodienst tot het einde van de werken. 0 EUR/SMS verzonden/ontvangen. €0 per complete aanvraag. De verwerking van deze gegevens is onderworpen aan de bepalingen van de wet op bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. Minderjarigen mogen niet inschrijven of moeten toestemming vragen aan hun ouders.

Via Twitter

Volg onze Twitteraccount (@IJzerlaanbrug) voor real-time info over de verkeerssituatie en tijdelijke omleidingen en twitter mee met de hashtag #ijzerlaan.